Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ivan17 (1414821) - RCD Espanyol de Barcelona (315545) » 273332795: T30/J9/VI

Liga 273332795 Información oficial sobre el partido 273332795 en Hattrick

19.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / VI.402 (14720)

chino cudeiro C.F. Alineación oficial del equipo 'chino cudeiro C.F.' en el partido 2 - 1 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
Lothar Wiedemair (29') 1 - 0
1 - 1 Pablo Villarreal (39')
Marks Trummi (44') 2 - 1
chino cudeiro C.F. Alineación oficial del equipo 'chino cudeiro C.F.' en el partido 2 - 1 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
chino cudeiro C.F. Alineación oficial del equipo 'chino cudeiro C.F.' en el partido 2 - 1 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,9 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chino cudeiro C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Lothar Wiedemair va donar a cudeiro un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del cudeiro contenien la respiració mentre en Marks Trummi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Enzo Gozzi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marks Trummi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Veli Kayran es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomeu Pedrosa de cudeiro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mehmet Nuri Erçil de cudeiro es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43 de partit, el jugador Alejandro Ahicart de cudeiro es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Nacho Pemán Casanova.

RCD Espanyol de Barcelona

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Barcelona va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pablo Villarreal va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en Pablo Villarreal va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Lucio Córdoba quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cudeiro. La jugada d'estratègia del Barcelona per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Andreas Håkansson va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Leonardo Rubio sol davant la porteria al minut 85, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Barcelona creava perill des de la dreta al minut 86, però en Valiente Fabrer, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ali Hadad desviant la pilota a servei de cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 62 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Andreas Håkansson va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro Cañizares.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jesús Vega Collantes va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.