Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Losmasdelomas (435745) - Rapido Cual Chimpancé II (1370047) » 273323814: T30/J4/VI

Liga 273323814 Información oficial sobre el partido 273323814 en Hattrick

15.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / VI.242 (14560)

lalaki Alineación oficial del equipo 'lalaki' en el partido 0 - 3 Los bulls de alicante Alineación oficial del equipo 'Los bulls de alicante' en el partido
0 - 1 Kálmán Sudár (10')
0 - 2 Augusto Teófilo (21')
0 - 3 Carlos Martín (72')
lalaki Alineación oficial del equipo 'lalaki' en el partido 0 - 3 Los bulls de alicante Alineación oficial del equipo 'Los bulls de alicante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lalaki Alineación oficial del equipo 'lalaki' en el partido 0 - 2 Los bulls de alicante Alineación oficial del equipo 'Los bulls de alicante' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lalaki

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de lalaki, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Marko Krstanović va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Jari Rouhiainen quasi marca en una jugada assajada de córner que Andreas Lepp havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Igor Greber va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41 de partit, el jugador Igor Greber de lalaki es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 63 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Cesare Antonietti va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Bogdan Kolmus.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Andreas Lepp, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Los bulls de alicante

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kálmán Sudár que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a alicante.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Augusto Teófilo de alicante va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 21. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): alicante va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Carlos Martín va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luigi Maria De Natale de alicante la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Era el minut 31 quan després d'una dura entrada, el jugador Silvio Keleković de alicante s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.