Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Indis del Nat (492385) - Jilibudense (994825) » 273320520: T30/J7/VI

Liga 273320520 Información oficial sobre el partido 273320520 en Hattrick

05.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / VI.183 (14501)

F.C.Txe Alineación oficial del equipo 'F.C.Txe' en el partido 2 - 0 Crime F.C. Alineación oficial del equipo 'Crime F.C.' en el partido
Kenny Hutson (6') 1 - 0
Tron Flåten (36') 2 - 0
F.C.Txe Alineación oficial del equipo 'F.C.Txe' en el partido 2 - 0 Crime F.C. Alineación oficial del equipo 'Crime F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Txe Alineación oficial del equipo 'F.C.Txe' en el partido 0 - 1 Crime F.C. Alineación oficial del equipo 'Crime F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Txe

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Kenny Hutson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. F.C.Txe es posava per davant!
  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): El porter de F.C.Txe va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tron Flåten va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Alessandro Pintus van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Paco Rabago a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): F.C.Txe van sortir al contraatac amb encert al minut 19, però Tron Flåten no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Paco Rabago va superar els defenses rivals per velocitat al minut 30 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giachen Holenstein.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Töpferberg de F.C.Txe va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 15 de partit, quan un jugador de F.C.Txe, en Iván Szücs, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Crime F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Maron van Oerle quasi aconsegueix empatar per Crime al minut 35, però Iván Szücs va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Crime va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 51, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Alessandro Pintus.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Armin Kneißl es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): En Alberto Jorge Andrade Rodrigues de Crime va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Daniel Molné va prendre el seu rol al minut 62.
  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Després de 65 minuts jugats, Nuno Guedes es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Paul Betschart.