Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bilbilis (121803) - U.D. SABAT (800892) » 273307535: T30/J8/V

Liga 273307535 Información oficial sobre el partido 273307535 en Hattrick

12.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / V.207 (5720)

Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido 2 - 4 LasIncreibles Alineación oficial del equipo 'LasIncreibles' en el partido
0 - 1 Casimiro Escardo (6')
0 - 2 Ignacio Sevilla Lara (7')
0 - 3 Tomé Buxantes (11')
Kristoffer Larsson (26') 1 - 3
1 - 4 Rufino Fontela (54')
Gabriel Aburuza (76') 2 - 4
Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido 2 - 4 LasIncreibles Alineación oficial del equipo 'LasIncreibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido 1 - 3 LasIncreibles Alineación oficial del equipo 'LasIncreibles' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,2 % 79,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilbilis

Goles Goles

  • 104 Minuto 26 (Gol de penalti): Bilbilis aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Kristoffer Larsson al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Gabriel Aburuza de Bilbilis va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LasIncreibles. La jugada d'estratègia del Bilbilis per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jaime Rodríguez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Fontanet.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jani Wickberg de Bilbilis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): Vitoriano Arxibai va sortir coix del terreny de joc, substituït per Diego Ozorio. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

LasIncreibles

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a LasIncreibles prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Casimiro Escardo.
  • 139 Minuto 7 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ignacio Sevilla Lara va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Hugo Lander per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 2
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 11, LasIncreibles va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tomé Buxantes.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rufino Fontela de LasIncreibles l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 54 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rufino Fontela. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Casimiro Escardo de LasIncreibles va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Chociesław Nester de LasIncreibles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Chociesław Nester se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Rufino Fontela no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per John Williams.