Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desconexión (1372098) - U.D. SABAT (800892) » 273307524: T30/J5/V

Liga 273307524 Información oficial sobre el partido 273307524 en Hattrick

22.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / V.207 (5720)

Desconexión Alineación oficial del equipo 'Desconexión' en el partido 0 - 3 LasIncreibles Alineación oficial del equipo 'LasIncreibles' en el partido
0 - 1 Casimiro Escardo (28')
0 - 2 Antonio Moreno Pérez (77')
0 - 3 Daniel Pinilla (86')
Desconexión Alineación oficial del equipo 'Desconexión' en el partido 0 - 3 LasIncreibles Alineación oficial del equipo 'LasIncreibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Desconexión Alineación oficial del equipo 'Desconexión' en el partido 1 - 3 LasIncreibles Alineación oficial del equipo 'LasIncreibles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desconexión

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Alfonso Felices va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 79 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ketil Rønning de Desconexión la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86 de partit, el jugador Julio Tamargo de Desconexión es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Phua Eng Seng que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

LasIncreibles

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Casimiro Escardo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LasIncreibles van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Moreno Pérez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Desconexión. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Daniel Pinilla la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LasIncreibles es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Casimiro Escardo de LasIncreibles, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Francisco Jesús Irulegui, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antonio Moreno Pérez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Diego Ferrán González de LasIncreibles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.