Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BDL (489488) - Atlético CF (122504) » 273301427: T30/J8/V

Liga 273301427 Información oficial sobre el partido 273301427 en Hattrick

12.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / V.98 (5611)

Peña Elsquenovan Alineación oficial del equipo 'Peña Elsquenovan' en el partido 1 - 2 Poti Truskos Alineación oficial del equipo 'Poti Truskos' en el partido
0 - 1 Ramón Saurín (3')
Marcel Portabella (74') 1 - 1
1 - 2 Lauri Kivi (84')
Peña Elsquenovan Alineación oficial del equipo 'Peña Elsquenovan' en el partido 1 - 2 Poti Truskos Alineación oficial del equipo 'Poti Truskos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Peña Elsquenovan Alineación oficial del equipo 'Peña Elsquenovan' en el partido 2 - 3 Poti Truskos Alineación oficial del equipo 'Poti Truskos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,6 % 67,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Elsquenovan

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 del partit, el jugador Marcel Portabella de Elsquenovan va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Grzegorz Podbielski de Elsquenovan va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 7, però no va estar gaire encertat.
  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Elsquenovan va anar a parar a la dreta de l'atac on en Cristian Rotoi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El Elsquenovan va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gabriel Romero Florindo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Elsquenovan va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Grzegorz Podbielski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Elsquenovan Gabriel Romero Florindo quasi va assolir l'empat al minut 86 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcel Portabella de Elsquenovan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Anselmo Erquiñigo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Faxildo Currás.

Poti Truskos

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Truskos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ramón Saurín.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lauri Kivi quedar desmarcat i marcar per a Truskos al minut 84. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Gastia va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Michael Nußbaum que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Idoyeta de Truskos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.