Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SrTemas FC (1336618) - C.D Zarret (990880) » 273300251: T30/J7/V

Liga 273300251 Información oficial sobre el partido 273300251 en Hattrick

05.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / V.77 (5590)

Ostravilla F.C Alineación oficial del equipo 'Ostravilla F.C' en el partido 1 - 3 Que te meto cinco Alineación oficial del equipo 'Que te meto cinco' en el partido
0 - 1 Lasse Olsson (40')
0 - 2 Joni Huhtanen (77')
Marco Casoni (83') 1 - 2
1 - 3 Manuel Posada (86')
Ostravilla F.C Alineación oficial del equipo 'Ostravilla F.C' en el partido 1 - 3 Que te meto cinco Alineación oficial del equipo 'Que te meto cinco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ostravilla F.C Alineación oficial del equipo 'Ostravilla F.C' en el partido 2 - 2 Que te meto cinco Alineación oficial del equipo 'Que te meto cinco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,7 % 36,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ostravilla F.C

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Marco Casoni trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Ostravilla per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Casimiro Moreira, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Ostravilla va fer una substitució al minut 84. Damian Boruciński va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pedro Rafael Algaba.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Raúl Rico Reyes es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antti Arola.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 85 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Raúl Sansegundo, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Que te meto cinco

Goles Goles

  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Blažej Cais va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Lasse Olsson, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Joni Huhtanen, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Manuel Posada de cinco va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Luís Lobão va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Damian Boruciński va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Aviad Gershon, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aviad Gershon de cinco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Rodrigo Ezcurra de cinco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 47 (Tirita): Passats 47 minuts de joc, en Blažej Cais de cinco va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Rodrigo Ezcurra va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.