Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granotes U.D (801438) - C.D Zarret (990880) » 273300241: T30/J5/V

Liga 273300241 Información oficial sobre el partido 273300241 en Hattrick

22.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / V.77 (5590)

Padrimania Alineación oficial del equipo 'Padrimania' en el partido 2 - 4 Que te meto cinco Alineación oficial del equipo 'Que te meto cinco' en el partido
0 - 1 Joni Huhtanen (31')
0 - 2 Juan Miguel Ludueña (38')
0 - 3 Luís Lobão (48')
Gaspar Oca (82') 1 - 3
Kalle Wichmann (84') 2 - 3
2 - 4 Jens Selfeldt (85')
Padrimania Alineación oficial del equipo 'Padrimania' en el partido 2 - 4 Que te meto cinco Alineación oficial del equipo 'Que te meto cinco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Padrimania Alineación oficial del equipo 'Padrimania' en el partido 1 - 3 Que te meto cinco Alineación oficial del equipo 'Que te meto cinco' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Padrimania

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Gaspar Oca es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Kalle Wichmann de Padrimania va demostrar les seves habilitats al minut 84 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kalle Wichmann va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Rui Melão del Padrimania ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 219 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En José Olazábal Solís va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Noah Hermansen, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Padrimania es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rui Melão no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Oliverio Estébanez al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Jerker Liedstrand que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Que te meto cinco

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Joni Huhtanen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Juan Miguel Ludueña va aprofitar un error defensiu al minut 38, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a cinco.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 48 de partit va donar a cinco l'avantatge per 0 - 3. Luís Lobão en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jens Selfeldt, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luís Gasoso es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Blažej Cais de cinco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kristian Suomi de cinco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Era el minut 29 quan després d'una dura entrada, el jugador Luís Gasoso de cinco s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Blažej Cais, que no va rendir al seu nivell habitual.