Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Royal Inmundicia Society Team (313638) - The Weenie (794992) » 273297247: T30/J12/V

Liga 273297247 Información oficial sobre el partido 273297247 en Hattrick

10.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 12 / V.23 (5536)

The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido 3 - 1 The Weenie Alineación oficial del equipo 'The Weenie' en el partido
0 - 1 Benjamín Salvadores (5')
Vicente Olías (28') 1 - 1
Werni Lang (54') 2 - 1
Juan Manuel Cimorra (71') 3 - 1
The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido 3 - 1 The Weenie Alineación oficial del equipo 'The Weenie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido 6 - 1 The Weenie Alineación oficial del equipo 'The Weenie' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Royal Inmundicia Society Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Inmundicia equilibrava la balança al minut 28. En Vicente Olías, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Inmundicia va ser Werni Lang.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Inmundicia va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Juan Manuel Cimorra des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): El Inmundicia va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Juan Manuel Cimorra la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Vicente Olías de Inmundicia va intentar batre la porteria rival al minut 14 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Juan Manuel Cimorra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Inmundicia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 66 quan Petre Diaconu de Inmundicia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Inmundicia ho intentava per la dreta per mitjà de Julio Ricardo Vanhooten, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Moise de Inmundicia es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.

The Weenie

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Benjamín Salvadores es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Weenie quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Per Ophus va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Weenie la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Arzalluz de Weenie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.