Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ájax Pino (119515) - The Royal Inmundicia Society Team (313638) » 273297219: T30/J5/V

Liga 273297219 Información oficial sobre el partido 273297219 en Hattrick

22.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / V.23 (5536)

Ájax Pino Alineación oficial del equipo 'Ájax Pino' en el partido 2 - 4 The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido
Ray Cormier (22') 1 - 0
Oliver Andresen (24') 2 - 0
2 - 1 Abdullah Holm (26')
2 - 2 Torstein Behn (30')
2 - 3 Vicente Olías (36')
2 - 4 Juan Manuel Cimorra (53')
Ájax Pino Alineación oficial del equipo 'Ájax Pino' en el partido 2 - 4 The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ájax Pino Alineación oficial del equipo 'Ájax Pino' en el partido 1 - 4 The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ájax Pino

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Ájax va ser Ray Cormier.
  • 115 Minuto 24 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Oliver Andresen de Ájax va fer un bon esprint per escapar-se de Wilfried Bieleveld i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Oliver Andresen va estar a punt de marcar al minut 47 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Ájax va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 72 que Franc Štancar no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Isaac Avendaño es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Marc Brugués semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Víctor Pascual Díez tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

The Royal Inmundicia Society Team

Goles Goles

  • 154 Minuto 26 (Gol de penalti): Al minut 26 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Abdullah Holm va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Inmundicia va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Torstein Behn va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Inmundicia agafava avantatge al minut 36 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Vicente Olías amb mestria.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Juan Manuel Cimorra de Inmundicia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Hektor Hossli va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Robin Månmo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Wilfried Bieleveld va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ájax. La jugada d'estratègia del Inmundicia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Manuel Cimorra va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Moise de Inmundicia es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.