Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raspanchoas (777700) - Kreator F.C. (315059) » 273295658: T30/J6/IV

Liga 273295658 Información oficial sobre el partido 273295658 en Hattrick

29.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / IV.59 (3482)

Raspanchoas Alineación oficial del equipo 'Raspanchoas' en el partido 2 - 3 Kreator F.C. Alineación oficial del equipo 'Kreator F.C.' en el partido
0 - 1 Fabricio Cruz (27')
Joachim Utterbrant (36') 1 - 1
Roberto Lorenzetti (76') 2 - 1
2 - 2 Pertti Rahikkala (83')
2 - 3 Gabriel Triana (84')
Raspanchoas Alineación oficial del equipo 'Raspanchoas' en el partido 2 - 3 Kreator F.C. Alineación oficial del equipo 'Kreator F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Raspanchoas Alineación oficial del equipo 'Raspanchoas' en el partido 1 - 0 Kreator F.C. Alineación oficial del equipo 'Kreator F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raspanchoas

Goles Goles

  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Joachim Utterbrant no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Passats 76 minuts, Roberto Lorenzetti, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Raspanchoas es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Àlex Porta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Raspanchoas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Àlex Porta va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 31, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Roberto Lorenzetti va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Roberto Lorenzetti va ridiculitzar a en Damion Williams amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Kreator F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kreator prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Fabricio Cruz.
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): El porter de Kreator va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Pertti Rahikkala va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gabriel Triana que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Kreator.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Seweryn Maciulewicz va estar a punt de posar per davant a Kreator amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Serafí Monferrer va impedir un gol cantat.