Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lobosira c.f (1458828) - sirladavis (314200) » 273293941: T30/J11/IV

Liga 273293941 Información oficial sobre el partido 273293941 en Hattrick

03.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / IV.28 (3451)

solamnics Alineación oficial del equipo 'solamnics' en el partido 1 - 0 sirladavis Alineación oficial del equipo 'sirladavis' en el partido
Fernando Murguía (30') 1 - 0
solamnics Alineación oficial del equipo 'solamnics' en el partido 1 - 0 sirladavis Alineación oficial del equipo 'sirladavis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
solamnics Alineación oficial del equipo 'solamnics' en el partido 3 - 1 sirladavis Alineación oficial del equipo 'sirladavis' en el partido
Tiene mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

solamnics

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador Fernando Murguía de solamnics, després de 30 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Fernando Murguía, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Szilárd Csertői al minut 46 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Corbacho va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carlos Corbacho va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El solamnics ho intentava per la dreta per mitjà de Lauri Nurmela, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): solamnics es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que José Ricardo Lucas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fernando Murguía al camp.

sirladavis

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 47 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 47 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jos Hennau, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 260 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Serafín Picasso va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Claudio Alcides Santamaria va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): sirladavis va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Massimo Mereu es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Serafín Picasso de sirladavis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Claudio Alcides Santamaria de sirladavis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.