Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Ray Sturm (777663) - sabas FC (488462) » 273293388: T30/J14/IV

Liga 273293388 Información oficial sobre el partido 273293388 en Hattrick

24.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / IV.18 (3441)

colibrines fc Alineación oficial del equipo 'colibrines fc' en el partido 2 - 2 los berdoles Alineación oficial del equipo 'los berdoles' en el partido
0 - 1 Jean Lafargue (15')
0 - 2 Jean Lafargue (16')
Jesús Manuel Morilla (32') 1 - 2
Jason Ennis (39') 2 - 2
colibrines fc Alineación oficial del equipo 'colibrines fc' en el partido 2 - 2 los berdoles Alineación oficial del equipo 'los berdoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
colibrines fc Alineación oficial del equipo 'colibrines fc' en el partido 1 - 1 los berdoles Alineación oficial del equipo 'los berdoles' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,5 % 32,6 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

colibrines fc

Goles Goles

  • 109 Minuto 16 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Constantin Koller després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de berdoles Jean Lafargue, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 2.
  • 103 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els seguidors del colibrines van tornar a saltar d'alegria al minut 32. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Jesús Manuel Morilla que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Jason Ennis s'emportà una gran ovació del públic local al minut 39, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Adrian Demunck del colibrines ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): colibrines van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Eugenio Pasquariello va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): colibrines van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 76 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Nand Nieuwenhuis no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de colibrines va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Manuel Morilla va sortir per sobre el travesser.

los berdoles

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del colibrines. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jean Lafargue la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del berdoles es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 15.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Torsten Beltai-Menth va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Jean Lafargue va marcar al minut 75 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Al minut 19 en Eusebio Farroñay va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29, Torsten Beltai-Menth de berdoles va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Lenny Vermaat, de berdoles, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Frédéric Mourot el va substituir.