Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

brais fc (492510) - Real Ray Sturm (777663) » 273293366: T30/J8/IV

Liga 273293366 Información oficial sobre el partido 273293366 en Hattrick

12.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / IV.18 (3441)

mateuinhos Alineación oficial del equipo 'mateuinhos' en el partido 5 - 1 colibrines fc Alineación oficial del equipo 'colibrines fc' en el partido
0 - 1 Pierre Esquivel (3')
Seran Pelliser (26') 1 - 1
Thorsten Röber (28') 2 - 1
Tore Berg (50') 3 - 1
Seran Pelliser (82') 4 - 1
Elias Aerni (86') 5 - 1
mateuinhos Alineación oficial del equipo 'mateuinhos' en el partido 5 - 1 colibrines fc Alineación oficial del equipo 'colibrines fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mateuinhos Alineación oficial del equipo 'mateuinhos' en el partido 2 - 0 colibrines fc Alineación oficial del equipo 'colibrines fc' en el partido
Tiene bastante suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mateuinhos

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del mateuinhos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Seran Pelliser, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del mateuinhos contenien la respiració mentre en Thorsten Röber s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de mateuinhos a 3 - 1. Tore Berg va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Seran Pelliser va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Elias Aerni de mateuinhos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Jesús Estrader de mateuinhos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ronan Tollet al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Peter Selbo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Elias Aerni, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

colibrines fc

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pierre Esquivel de colibrines va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de colibrines va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Wisi Irniger, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 67, el colibrines estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Constantin Koller va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Pierre Esquivel de colibrines va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Eugenio Pasquariello va prendre el seu rol al minut 84.