Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sector 3 (434232) - C.D. Vetusta (800280) » 273292744: T30/J6/IV

Liga 273292744 Información oficial sobre el partido 273292744 en Hattrick

29.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / IV.7 (3430)

Neltarcks Alineación oficial del equipo 'Neltarcks' en el partido 5 - 0 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
Juan Tercedor (8') 1 - 0
Ignacio Galarraga (9') 2 - 0
Juan Tercedor (38') 3 - 0
Xacinto Bujia (47') 4 - 0
Marek Figa (71') 5 - 0
Neltarcks Alineación oficial del equipo 'Neltarcks' en el partido 5 - 0 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Neltarcks Alineación oficial del equipo 'Neltarcks' en el partido 2 - 0 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
Tiene bastante suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neltarcks

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de James Hepburn va acabar en una passada genial cap al jugador de Neltarcks Juan Tercedor, que va marcar el 1 - 0.
  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Javier Gómez Lage entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Neltarcks, un peu providencial d'en Ignacio Galarraga va situar el 2-0 al panell digital.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 38 minuts, el tirador de faltes del Neltarcks va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan Tercedor, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Xacinto Bujia va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Marek Figa va augmentar l'avantatge de Neltarcks a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 14 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Marek Figa, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Javier Gómez Lage gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jaime Colino va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Suphon Punthai es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

C.D. Vetusta

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Lodewijk Seip va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Vetusta van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 60, però Abel Martínez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Vetusta sortien al contraatac. La falta llançada per Jørn Enevoldsen va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jørn Enevoldsen de Vetusta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Després de 21 minuts jugats, Julián Juanpere es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gustaaf Bois d'enghien.
  • 090 Minuto 30 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 30 de partit, quan un jugador de Vetusta, en Oscar Lacasa, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.