Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

No Sponsors (308503) - Islas Feroces Revenge (493125) » 273292369: T30/J11/III

Liga 273292369 Información oficial sobre el partido 273292369 en Hattrick

03.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / III.16 (3423)

No Sponsors Alineación oficial del equipo 'No Sponsors' en el partido 1 - 4 MiauVize Team III Alineación oficial del equipo 'MiauVize Team III' en el partido
Martín Matilla (6') 1 - 0
1 - 1 Armando Castelo (28')
1 - 2 Cletus Gamble (33')
1 - 3 Pedro Diezma Dillanes (35')
1 - 4 Xerardo Prancha (54')
No Sponsors Alineación oficial del equipo 'No Sponsors' en el partido 1 - 4 MiauVize Team III Alineación oficial del equipo 'MiauVize Team III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
No Sponsors Alineación oficial del equipo 'No Sponsors' en el partido 0 - 5 MiauVize Team III Alineación oficial del equipo 'MiauVize Team III' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No Sponsors

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Martín Matilla va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Sponsors.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martin Hedby de Sponsors es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Ioyaga de Sponsors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Sponsors es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Martin Hedby no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Filogonio Barral de Castro al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Martín Matilla, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Lars Fröhlicher va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

MiauVize Team III

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Als 28 minuts de partit, Armando Castelo de Miau va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb 33 minuts jugats, Cletus Gamble de Miau va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Melchor Desteriz va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pedro Diezma Dillanes, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Xerardo Prancha de Miau va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, el Miau va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Steffen Helveg s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Miau quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Cletus Gamble va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Gian Franco Fallani quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luís Atienza, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cletus Gamble va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mateusz Kamzol de Miau va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.