Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pythagorean Wanderers (315093) - asalto (308899) » 273292149: T30/J12/III

Liga 273292149 Información oficial sobre el partido 273292149 en Hattrick

10.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 12 / III.12 (3419)

Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido 4 - 0 asalto Alineación oficial del equipo 'asalto' en el partido
Daniël Duyndam (7') 1 - 0
Daniel Segura (20') 2 - 0
Eduardo Barros (40') 3 - 0
Sulis?aw Solarczyk (75') 4 - 0
Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido 4 - 0 asalto Alineación oficial del equipo 'asalto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido 2 - 0 asalto Alineación oficial del equipo 'asalto' en el partido
Tiene suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Purple Widow

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Daniël Duyndam, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Purple se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Purple va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Daniel Segura des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Eduardo Barros va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sulisław Solarczyk es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Gianluigi Tinuper va ser clau en la jugada d'atac de Purple al minut 19, quan ell mateix va fer una passada brutal a Zohodia El-Edwan, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniël Duyndam va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gianluigi Tinuper va intentar anar-se'n per velocitat al minut 38 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Gianluigi Tinuper, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Sulisław Solarczyk una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Armindo Lencastre va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Zohodia El-Edwan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Armindo Lencastre va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 235 Minuto 71 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Zohodia El-Edwan va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

asalto

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): asalto van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 34, però el xut de Eulálio Poeira des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 62 minuts, el asalto va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.