Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EconomicasPI (121739) - PatimTeam (314902) » 273291350: T30/J8/II

Liga 273291350 Información oficial sobre el partido 273291350 en Hattrick

12.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / II.2 (3405)

EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido 1 - 1 PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido
Fabien Dumont (35') 1 - 0
1 - 1 João Carlos Paraíso (52')
EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido 1 - 1 PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido 2 - 0 PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EconomicasPI

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Corria el minut 35, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. EconomicasPI s'avançava en el marcador després que en Fabien Dumont xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Cyril Fallot va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de EconomicasPI.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ype Beumer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Jarkko Svensson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): EconomicasPI per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 57, quan Alan Simeon va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ype Beumer no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Benjamín Galarce ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

PatimTeam

Goles Goles

  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de João Carlos Paraíso que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PatimTeam va anar a parar a la dreta de l'atac on en Johnny Bouic, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Warren Spanaki de PatimTeam es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.