Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SparzTim (794209) - CHE QUE BO C.F. (121438) » 273291257: T30/J13/Primera

Liga 273291257 Información oficial sobre el partido 273291257 en Hattrick

17.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / Primera (3403)

KamiCáceres Alineación oficial del equipo 'KamiCáceres' en el partido 0 - 2 CHE QUE BO C.F. Alineación oficial del equipo 'CHE QUE BO C.F.' en el partido
0 - 1 Harald Heggelund (5')
0 - 2 Gilli Kalmy (28')
KamiCáceres Alineación oficial del equipo 'KamiCáceres' en el partido 0 - 2 CHE QUE BO C.F. Alineación oficial del equipo 'CHE QUE BO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KamiCáceres Alineación oficial del equipo 'KamiCáceres' en el partido 2 - 0 CHE QUE BO C.F. Alineación oficial del equipo 'CHE QUE BO C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KamiCáceres

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ru Hong Wai! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Dandy enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Alpo Hynynen va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Guan Yee-Fan va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 47 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alpo Hynynen no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Dandy va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alpo Hynynen va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Tauro Oropeza va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fredrik Duver de Dandy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Paul Ruttenstorfer.

CHE QUE BO C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): El jugador Harald Heggelund de C.F. es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip C.F. va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gilli Kalmy va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de C.F. va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Claudio Bitterli, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.F. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Harald Heggelund, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Stéphane Allemand de C.F. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Janne Osola de C.F. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): El jugador de C.F. Alejandro Tostado va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Nien Nguyen va entrar en el seu lloc.