Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Celtiña (311062) - frintini's team (122891) » 273291212: T30/J1/Primera

Liga 273291212 Información oficial sobre el partido 273291212 en Hattrick

24.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / Primera (3403)

El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido 1 - 4 frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido
0 - 1 Márcio Arteiro (19')
0 - 2 Marco Carraro (24')
0 - 3 Gian-Reto Chaillot (60')
0 - 4 Samuel Kenney (65')
Miguel Ribes (79') 1 - 4
El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido 1 - 4 frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido 1 - 0 frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Celtiña

Goles Goles

  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Celtiña va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Miguel Ribes va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Celtiña va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Miguel Corredera va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patrycjusz Olszowiec.

frintini's team

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): frintinis va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 19, quan Márcio Arteiro, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Rubén Piersimone estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Marco Carraro va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 24.
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de frintinis va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gian-Reto Chaillot, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 3.
  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el frintinis va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Samuel Kenney aconseguint el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): frintinis van sortir al contraatac al minut 53, però Márcio Arteiro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Kaj Moestrup va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Gian-Reto Chaillot de frintinis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.