Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Urzahil III (991505) - la perla de andalucia c.f. (994380) » 257479038: T29/J8/X

Liga 257479038 Información oficial sobre el partido 257479038 en Hattrick

20.02.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / X.635 (96718)

La Esponja Alineación oficial del equipo 'La Esponja' en el partido 0 - 3 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
La Esponja Alineación oficial del equipo 'La Esponja' en el partido 0 - 7 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Esponja

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Hixinio Fachal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Miralles.

la perla de andalucia c.f.

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador de andalucia Thomas Dehlskog va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 14 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): En Enea Scolesi va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on David Hilari la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, andalucia va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Reinout de Meiro.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, el andalucia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Reinout de Meiro s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Pietro Gelso va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 219 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Reinout de Meiro va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Flavio Zannirato, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Esponja. La jugada d'estratègia del andalucia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alberto García Orovio va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pietro Gelso de andalucia es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): En Julian Dmitruk va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.