Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real United SA (1597215) - la perla de andalucia c.f. (994380) » 257479018: T29/J3/X

Liga 257479018 Información oficial sobre el partido 257479018 en Hattrick

16.01.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / X.635 (96718)

LAREJI F.C. Alineación oficial del equipo 'LAREJI F.C.' en el partido 3 - 4 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
LAREJI F.C. Alineación oficial del equipo 'LAREJI F.C.' en el partido 0 - 8 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAREJI F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Guy Karpen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del LAREJI va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bo Drøhse, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Luca Pels estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Yano Van Verdegem va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 2 al minut 56.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Evyatar Menachem ocupà el lloc d'en Kurt Swennen al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de LAREJI quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

la perla de andalucia c.f.

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Enea Scolesi va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 18.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Thomas Dehlskog es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): El jugador visitant Thomas Dehlskog va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 68 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Isidoro Cangiano, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Reinout de Meiro va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Flavio Zannirato, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Flavio Zannirato va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Reinout de Meiro va marcar al minut 50 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Emīls Vindačs va encarar al porter al 65, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Thomas Dehlskog va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julian Dmitruk.