Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la perla de andalucia c.f. (994380) - ShinShan Team (794818) » 257479012: T29/J2/X

Liga 257479012 Información oficial sobre el partido 257479012 en Hattrick

09.01.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / X.635 (96718)

la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 6 - 1 Bueño C.F. Alineación oficial del equipo 'Bueño C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 7 - 0 Bueño C.F. Alineación oficial del equipo 'Bueño C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la perla de andalucia c.f.

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a David Hilari de andalucia aconseguir un gol al minut 8 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): andalucia va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 39 Julian Dmitruk va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de andalucia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hermannus Oldenburger progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Julian Dmitruk la va rematar David Hilari amb una magnífica volea que va fer pujar per a andalucia el 4 - 1.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Julian Dmitruk va augmentar l'avantatge de andalucia a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, andalucia va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Thomas Dehlskog, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet David Hilari va estar a punt de sentenciar el partit al minut 14, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Gariza al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pietro Gelso va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 219 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a andalucia va estar a punt d'arribar en un córner. En Reinout de Meiro va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Flavio Zannirato, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Emīls Vindačs de andalucia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Cicuta de andalucia es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Hermannus Oldenburger, de andalucia, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Manuel Cicuta el va substituir.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de andalucia, en Caspar Schoenen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Bueño C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Bueño van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 26, quan Paco Camerón va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Iruña es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Richardos Xaliotis de Bueño va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Oviedo Díaz de Bueño va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.