Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Quinta Del Yogurt (1599000) - Los Pichichis F.C (795773) » 257287065: T29/J9/VIII

Liga 257287065 Información oficial sobre el partido 257287065 en Hattrick

27.02.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / VIII.1303 (178846)

los ultimos de la lista Alineación oficial del equipo 'los ultimos de la lista' en el partido 3 - 1 QUE PONITO!!! Alineación oficial del equipo 'QUE PONITO!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los ultimos de la lista Alineación oficial del equipo 'los ultimos de la lista' en el partido 5 - 0 QUE PONITO!!! Alineación oficial del equipo 'QUE PONITO!!!' en el partido
Tiene mala suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los ultimos de la lista

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): ultimos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 37 Danilo Bornholm va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): ultimos s'avançava al marcador al minut 57, després d'un rebot que va caçar en Fernando Martínez per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan ultimos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Xaliq Nəsirli des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del ultimos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Abdel Abu-Abdul, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Abdel Abu-Abdul, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raúl Xicoténcatl Avellano va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Danilo Bornholm gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Chip Seay va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Fernando Martínez gairebé va marcar per a ultimos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Martínez.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Xicoténcatl Avellano de ultimos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 47 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del ultimos puguin veure en Paulo Esteban Pirovano jugant de nou; ja que al minut 47 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Matija Čolović el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

QUE PONITO!!!

Goles Goles

  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Roomet Virkus sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Rui Alexandre de Deus que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Thomas Matte, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 29 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Nicklas Jung Laursen de PONITO!!! va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Nicklas Jung Laursen de PONITO!!! per doble groga al minut 65.