Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Airgam Boys (1414289) - Zuma F.C. (1456065) » 257222980: T29/J3/VIII

Liga 257222980 Información oficial sobre el partido 257222980 en Hattrick

16.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VIII.159 (53960)

Rivas Boys Alineación oficial del equipo 'Rivas Boys' en el partido 2 - 2 Zuma F.C. Alineación oficial del equipo 'Zuma F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rivas Boys Alineación oficial del equipo 'Rivas Boys' en el partido 5 - 1 Zuma F.C. Alineación oficial del equipo 'Zuma F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rivas Boys

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Rivas va ser Serafino Galeazzi.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 del partit, el jugador Juan Carlos Brusca de Rivas va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Rivas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kalle Aronsson, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Óscar Pastor es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Herbert Wapp! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zamri bin Mohd Fuad de Rivas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Zuma F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 67 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Zuma al minut 67. Nicolás Torres va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Zuma va ser finalitzada des de l'esquerra per Csaba Márkus al minut 69. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Zuma va estar a punt d'empatar al 48 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Hilbert van Paridon que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Feliciano Vidarte va marcar al minut 78 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.