Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Culebra Viperina (434767) - Atletico Garcia Seguros (1416147) » 257197405: T29/J8/VII

Liga 257197405 Información oficial sobre el partido 257197405 en Hattrick

20.02.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / VII.726 (38762)

Master Blues Alineación oficial del equipo 'Master Blues' en el partido 1 - 3 La chotada de vadillo Alineación oficial del equipo 'La chotada de vadillo' en el partido
0 - 1 Roberto Negro (29')
0 - 2 Étienne Goutorbe (42')
Antonio Mattesini (68') 1 - 2
1 - 3 Janne Toukoniitty (89')
Master Blues Alineación oficial del equipo 'Master Blues' en el partido 1 - 3 La chotada de vadillo Alineación oficial del equipo 'La chotada de vadillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Master Blues Alineación oficial del equipo 'Master Blues' en el partido 2 - 1 La chotada de vadillo Alineación oficial del equipo 'La chotada de vadillo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Master Blues

Goles Goles

  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Master. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Antonio Mattesini xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Antonio Mattesini arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Antonio Mattesini de Master va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Aniano Gerpe de Master es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 44, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Angelillo Lerga va estar a punt d'empatar per a Master quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Guillermo Rosendo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Aniano Gerpe va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 85, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josep Estradé es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Daniel Bartolí de Master va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Ömer Tuğtekin de Master va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

La chotada de vadillo

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Janne Toukoniitty entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al chotada, un peu providencial d'en Roberto Negro va situar el 0-1 al panell digital.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Niels Nielsen va anar directament als peus de Étienne Goutorbe que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Janne Toukoniitty de chotada va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Devon Millard, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 57 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. chotada va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Étienne Goutorbe.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vagnur Hammer de chotada es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.