Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

javizinho_fc (990470) - Atletico Garcia Seguros (1416147) » 257197387: T29/J3/VII

Liga 257197387 Información oficial sobre el partido 257197387 en Hattrick

16.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VII.726 (38762)

javizinho_fc Alineación oficial del equipo 'javizinho_fc' en el partido 2 - 3 La chotada de vadillo Alineación oficial del equipo 'La chotada de vadillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
javizinho_fc Alineación oficial del equipo 'javizinho_fc' en el partido 1 - 2 La chotada de vadillo Alineación oficial del equipo 'La chotada de vadillo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

javizinho_fc

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Frane Trglavčnik de javizinho_fc va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 66, Niran Melamed de javizinho_fc empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): javizinho_fc per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 1, quan Pasquale Campo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Azrul Hisyam bin Kamaluddin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de javizinho_fc se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de javizinho_fc va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Frane Trglavčnik va sortir per sobre el travesser.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Iñaki Ortega va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Azrul Hisyam bin Kamaluddin de javizinho_fc va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luís José Jamanta va prendre el seu rol al minut 77.

La chotada de vadillo

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): chotada agafava avantatge al minut 27 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gil Coutinho amb mestria.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vagnur Hammer, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 73, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alberto Talarico es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): chotada va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Sylvain Bourillon va quedar-se sol davant el porter Gualterio Díaz, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Adolfo Serrano s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.