Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legend Pirate (314579) - Brico-team (991684) » 257081490: T29/J11/III

Liga 257081490 Información oficial sobre el partido 257081490 en Hattrick

13.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / III.16 (3423)

Legend Pirate Alineación oficial del equipo 'Legend Pirate' en el partido 1 - 1 miticosweb C.F. Alineación oficial del equipo 'miticosweb C.F.' en el partido
Bert Jan Muntz (47') 1 - 0
1 - 1 Patrick Strobl (87')
Legend Pirate Alineación oficial del equipo 'Legend Pirate' en el partido 1 - 1 miticosweb C.F. Alineación oficial del equipo 'miticosweb C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Legend Pirate Alineación oficial del equipo 'Legend Pirate' en el partido 1 - 3 miticosweb C.F. Alineación oficial del equipo 'miticosweb C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,7 % 75,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legend Pirate

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Legend va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 47 Bert Jan Muntz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Legend van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Ignas Felius no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Ignas Felius de Legend gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Legend va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eduardo Navarro Béjar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter János Szabó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Pere Pelegrí de Legend va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Uxío Posada de Legend va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43 de partit, el jugador Ignacio Caballer de Legend es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): Bert Jan Muntz semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

miticosweb C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Als 87 minuts de partit, Patrick Strobl de miticosweb va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): miticosweb va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nacho Vizcarro va desviar el xut final de Jaime Murguía després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Ulrich Schenck va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nacho Vizcarro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Thomi Kraus va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Thomi Kraus quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Passats 75 minuts de joc, en Dimitri van de Wiel de miticosweb va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Aristofanis Sofias va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.