Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ariquitaun F.C. (120083) - Roquenublo Nevado (440080) » 257081125: T29/J2/III

Liga 257081125 Información oficial sobre el partido 257081125 en Hattrick

09.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / III.10 (3417)

Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido 3 - 1 Roquenublo Nevado Alineación oficial del equipo 'Roquenublo Nevado' en el partido
0 - 1 Nejc Anton?i? (27')
Albin Jankiewicz (28') 1 - 1
Albin Jankiewicz (78') 2 - 1
Auderico Ribilla (89') 3 - 1
Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido 3 - 1 Roquenublo Nevado Alineación oficial del equipo 'Roquenublo Nevado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido 4 - 0 Roquenublo Nevado Alineación oficial del equipo 'Roquenublo Nevado' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ariquitaun F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 28 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 28. Albin Jankiewicz, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 els aficionats van embogir quan en Albin Jankiewicz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Ariquitaun.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Auderico Ribilla va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ariquitaun van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Aurelien Mannaerts, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ariquitaun per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Eirik Kvarving va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54, Mairolt Lattu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Mairolt Lattu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ariquitaun se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aurelien Mannaerts per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Xavier Domínguez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mairolt Lattu va marxar de Andrea Castiglia en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Ariquitaun van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kristóf Vlaszák de Ariquitaun es va guanyar la targeta groga merescudament.

Roquenublo Nevado

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Roquenublo agafava avantatge al minut 27 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Nejc Antončič amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Roquenublo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però Nejc Antončič va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Roquenublo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tirso Sueiro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Roquenublo Andrea Castiglia quasi marca al minut 86 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ivo Strazdiņš l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Alexis Reyes de Roquenublo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Escales es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Ivo Strazdiņš de Roquenublo va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Víctor Riquelme va entrar en el seu lloc.