Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Turbid Ones (1455109) - La Serna CF (1578702) » 241587371: T28/J11/X

Liga 241587371 Información oficial sobre el partido 241587371 en Hattrick

21.11.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / X.1821 (167076)

Sóller C.F Alineación oficial del equipo 'Sóller C.F' en el partido 2 - 4 La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sóller C.F Alineación oficial del equipo 'Sóller C.F' en el partido 3 - 2 La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,9 % 16,7 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sóller C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Sóller, atacant per l'esquerra al minut 14, va aprofitar el magnífic llançament de Ardıç Verka per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Naim Aydar va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Miguel González Vado arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Naim Aydar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Itzchak Agayof va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 el Sóller va posar setge sobre la defensa central visitant però en Latyr N'Diong no va estar gens encertat.

La Serna CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Lucas Arrieta va treure un córner llarg cap al segon pal que en George Slonecker, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a La Serna prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Raško Pavlović.
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): Al minut 82, una falta xutada per Lucas Arrieta va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a La Serna. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Matthias Sigrist va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del La Serna van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pavel Seleznev, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sóller. La jugada d'estratègia del La Serna per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Raško Pavlović va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): George Slonecker de La Serna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Evaristo Ruiz de La Serna es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Sigmund Mäser de La Serna va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Zuri Beamurgia va prendre el seu rol al minut 30.