Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC. LA MINA (314527) - Tito Floren Supporters (1416868) » 241301223: T28/J1/VIII

Liga 241301223 Información oficial sobre el partido 241301223 en Hattrick

12.09.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / VIII.808 (54609)

The lyons Alineación oficial del equipo 'The lyons' en el partido 9 - 0 Radeon Skull Team Alineación oficial del equipo 'Radeon Skull Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
The lyons Alineación oficial del equipo 'The lyons' en el partido 10 - 0 Radeon Skull Team Alineación oficial del equipo 'Radeon Skull Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 10.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The lyons

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): lyons va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Chris Finster va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Javier Cisneros arribés a peus de Adam Bellekens, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a lyons el 2 - 0.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del lyons van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adam Bellekens va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Adam Bellekens es va introduir dins la defensa central al minut 26, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Adam Bellekens va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, lyons va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Massimo Widtmann, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del lyons va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Silver Ööbik, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 7 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): lyons va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Javier Cisneros va poder fer el 8 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Silver Ööbik de lyons va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 9 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El lyons ho intentava per la dreta per mitjà de Ivan Lebreton, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Przemysław Zadora gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Horacio Fernández va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Przemysław Zadora de lyons va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Dominik Fröhlich va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de lyons es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Radeon Skull Team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Oviedo.