Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marajas de San Telmo (774044) - Villa A.C.F. (799067) » 241182169: T28/J2/VI

Liga 241182169 Información oficial sobre el partido 241182169 en Hattrick

19.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VI.730 (15048)

A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido 1 - 2 Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido
0 - 1 Joan Maria Pujolriu (33')
Victor Dan (37') 1 - 1
1 - 2 Valentín Aguilar (72')
A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido 1 - 2 Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido 0 - 3 Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Rayo de Vallekas

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Rayo sabia com jugar al contraatac, i al minut 37, Victor Dan va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joan Maria Pujolriu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gerco Boulanger estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edson Goris de Rayo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Villa A.C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Valentín Aguilar sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Joan Maria Pujolriu que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 174 Minuto 72 (Gol de penalti): Quan passaven 72 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Villa. En Valentín Aguilar va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Villa van sortir al contraatac al minut 10, però Valentín Aguilar va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Villa la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Villa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Roland Demestre, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentín Aguilar de Villa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albert Zgutczyński de Villa es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ischa Pothoven va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Albert Zgutczyński.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, Erasmo Zuñiga de Villa es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.