Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almacelles Galaxy (776308) - JAENffff (779184) » 241173708: T28/J13/VI

Liga 241173708 Información oficial sobre el partido 241173708 en Hattrick

05.12.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / VI.578 (14896)

White Label Team Alineación oficial del equipo 'White Label Team' en el partido 1 - 0 filiberto futbol club Alineación oficial del equipo 'filiberto futbol club' en el partido
Diego Fasanotti (58') 1 - 0
White Label Team Alineación oficial del equipo 'White Label Team' en el partido 1 - 0 filiberto futbol club Alineación oficial del equipo 'filiberto futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
White Label Team Alineación oficial del equipo 'White Label Team' en el partido 2 - 0 filiberto futbol club Alineación oficial del equipo 'filiberto futbol club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

White Label Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Diego Fasanotti, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ander Cuero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, David Cousau gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Frank Bo Andersen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Ander Cuero va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

filiberto futbol club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de filiberto va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Giuliano Paolucci, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leonardo Brüggemann de filiberto es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julio Agustín de filiberto es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 57 (Evento clima: sol, OK técnico): En Eugenio Giraldo va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.