Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marina Moreno Pinar (485802) - sitroen (989054) » 241151171: T28/J8/VI

Liga 241151171 Información oficial sobre el partido 241151171 en Hattrick

31.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / VI.176 (14494)

Shaxer Alineación oficial del equipo 'Shaxer' en el partido 5 - 0 Gorriones-Malvasias F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorriones-Malvasias F.C.' en el partido
Jesús Calderón (13') 1 - 0
José Vinuesa (18') 2 - 0
Jesús Calderón (24') 3 - 0
Abel Marsella (38') 4 - 0
Javier Alvargonzález (77') 5 - 0
Shaxer Alineación oficial del equipo 'Shaxer' en el partido 5 - 0 Gorriones-Malvasias F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorriones-Malvasias F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Shaxer Alineación oficial del equipo 'Shaxer' en el partido 3 - 0 Gorriones-Malvasias F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorriones-Malvasias F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shaxer

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Jesús Calderón, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Shaxer es posava per davant!
  • 116 Minuto 18 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 18, en Julijan Sernc del Shaxer va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a José Vinuesa que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Jesús Calderón va incrementar l'avantatge de Shaxer amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Abel Marsella es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Shaxer va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Javier Alvargonzález, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Shaxer van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Inocencio Alburez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Òscar Gil de Vivero per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Emil Nedelcu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abel Marsella.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Shaxer es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gregori Calveras no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Javier Alvargonzález al camp.

Gorriones-Malvasias F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Igor Vilaboa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gorriones-Malvasias que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hadriano Peaguda de Gorriones-Malvasias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Ludo Kathmann de Gorriones-Malvasias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.