Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Halcón Solador (797286) - Soberanos-SS (489393) » 241140312: T28/J10/V

Liga 241140312 Información oficial sobre el partido 241140312 en Hattrick

14.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / V.238 (5751)

Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido 2 - 1 Los Revienta Redes Alineación oficial del equipo 'Los Revienta Redes' en el partido
Dimitar Milanov (34') 1 - 0
1 - 1 Arnold Florence (42')
Ricco Esser (44') 2 - 1
Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido 2 - 1 Los Revienta Redes Alineación oficial del equipo 'Los Revienta Redes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido 2 - 1 Los Revienta Redes Alineación oficial del equipo 'Los Revienta Redes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,9 % 4,6 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Halcón Solador

Goles Goles

  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 34 minuts de joc, Dimitar Milanov, corrent com un esperitat, superà primer Raoul Kammerländer per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador Ricco Esser de Solador, després de 44 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Tonklef Ramel de Solador gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dimitar Milanov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Tomás Ochando gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ryan Ebejer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tonklef Ramel, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Adrián Navarro de Solador va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Revienta Redes

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Solador. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Arnold Florence la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Revienta es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Marcelino Marín Gil va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Miguel Pas sol davant la porteria al minut 80, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raoul Kammerländer de Revienta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Antonio Gallinato de Revienta va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Garikoitz Legarza va prendre el seu rol al minut 40.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Hakan Sepici de Revienta va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ansgar Kanewurff va entrar en el seu lloc.