Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Benedito (491013) - No nos vamos pal keli (988775) » 241132878: T28/J13/V

Liga 241132878 Información oficial sobre el partido 241132878 en Hattrick

05.12.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / V.105 (5618)

F. C. Benedito Alineación oficial del equipo 'F. C. Benedito' en el partido 4 - 3 No nos vamos pal keli Alineación oficial del equipo 'No nos vamos pal keli' en el partido
Juuso Vähäsöyrinki (2') 1 - 0
Gabriel Monreal (6') 2 - 0
2 - 1 Bernard Delaney (29')
2 - 2 Miklós Berzsenyi (40')
2 - 3 Alessandro Archimalo (50')
Juuso Vähäsöyrinki (62') 3 - 3
Juuso Vähäsöyrinki (82') 4 - 3
F. C. Benedito Alineación oficial del equipo 'F. C. Benedito' en el partido 4 - 3 No nos vamos pal keli Alineación oficial del equipo 'No nos vamos pal keli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F. C. Benedito Alineación oficial del equipo 'F. C. Benedito' en el partido 4 - 3 No nos vamos pal keli Alineación oficial del equipo 'No nos vamos pal keli' en el partido
Tiene un resultado normal 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,4 % 33,5 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Benedito

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juuso Vähäsöyrinki de Benedito aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Benedito van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gabriel Monreal va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Benedito una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Juuso Vähäsöyrinki, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 62.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador Juuso Vähäsöyrinki de Benedito, després de 82 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alexandre Chevalme no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Josef Boonstra estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juuso Vähäsöyrinki va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josef Boonstra de Benedito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nils Sinz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Joaquín Villacanes de Benedito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Benedito va fer una substitució al minut 34. Gabriel Monreal va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jorge Agrelo.
  • 092 Minuto 69 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Benedito puguin veure en Pasi Ylikojola jugant de nou; ja que al minut 69 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Diego Gana el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Jorge Agrelo no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

No nos vamos pal keli

Goles Goles

  • 151 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats de vamos van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Bernard Delaney va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 en Miklós Berzsenyi va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 174 Minuto 50 (Gol de penalti): Alessandro Archimalo va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 50 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): vamos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Aydın Ayrancıoğlu no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luciano Venditti al camp.