Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los abrazafarolas (988216) - Maccabi dalebantar (124760) » 241132793: T28/J5/V

Liga 241132793 Información oficial sobre el partido 241132793 en Hattrick

10.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / V.104 (5617)

los abrazafarolas Alineación oficial del equipo 'los abrazafarolas' en el partido 2 - 2 Maccabi dalebantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi dalebantar' en el partido
Jan-Christoph Steffenhagen (18') 1 - 0
Pepe Álvarez (38') 2 - 0
2 - 1 Juan Ángel Barú (43')
2 - 2 Juan Ángel Barú (53')
los abrazafarolas Alineación oficial del equipo 'los abrazafarolas' en el partido 2 - 2 Maccabi dalebantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi dalebantar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los abrazafarolas Alineación oficial del equipo 'los abrazafarolas' en el partido 2 - 3 Maccabi dalebantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi dalebantar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,5 % 70,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los abrazafarolas

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jan-Christoph Steffenhagen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del abrazafarolas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del abrazafarolas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pepe Álvarez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de abrazafarolas, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Saúl Sereno va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Relvas de abrazafarolas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Alejandro Iturgaiz de abrazafarolas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Maccabi dalebantar

Goles Goles

  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): dalebantar van mostrar una bona compenetració quan al minut 43 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Juan Ángel Barú va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 164 Minuto 53 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Juan Ángel Barú marqués l'empat. Al minut 53 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Juan Ángel Barú va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El dalebantar creava perill des de la dreta al minut 47, però en Antonio Torrealba, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Rafael Oñate desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Kevin Feike va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Antonio Torrealba, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Oñate de dalebantar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexander Gerasimov de dalebantar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70 del partit, Alexander Gerasimov de l'equip dalebantar, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): dalebantar es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rüdiger Weschnitz no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ralf Gillot al camp.