Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hércules (772650) - L@ Paz F.C (774284) » 241128600: T28/J7/V

Liga 241128600 Información oficial sobre el partido 241128600 en Hattrick

24.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / V.29 (5542)

Racing Total Club Alineación oficial del equipo 'Racing Total Club' en el partido 1 - 1 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
0 - 1 Klement Kuglitsch (30')
Primus Sermet (36') 1 - 1
Racing Total Club Alineación oficial del equipo 'Racing Total Club' en el partido 1 - 1 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing Total Club Alineación oficial del equipo 'Racing Total Club' en el partido 2 - 2 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,0 % 31,3 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Total Club

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Laurentiu Ene sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Primus Sermet que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ulrich Stromberg va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Maurici Casany va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Mário Moura va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Racing se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Mike van Breugel del Racing ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Racing van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Leandro Wetterwald, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Juuso Turpeinen de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mário Moura de Racing es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Benedictus Greep probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Sagrada Familia

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Klement Kuglitsch va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Sagrada.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Al minut 79 de partit, Enrique Mora Manzano de Sagrada va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Sánchez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Fernando Muñoz va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.