Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Maverick (776922) - WaflexTeam (312637) » 241126855: T28/J5/IV

Liga 241126855 Información oficial sobre el partido 241126855 en Hattrick

10.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / IV.62 (3485)

rokugan Alineación oficial del equipo 'rokugan' en el partido 1 - 3 WaflexTeam Alineación oficial del equipo 'WaflexTeam' en el partido
Emil-Sven Wurzach (48') 1 - 0
1 - 1 Jon Malvárez (65')
1 - 2 César Maldonado (69')
1 - 3 Ángel Pou (70')
rokugan Alineación oficial del equipo 'rokugan' en el partido 1 - 3 WaflexTeam Alineación oficial del equipo 'WaflexTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rokugan Alineación oficial del equipo 'rokugan' en el partido 2 - 1 WaflexTeam Alineación oficial del equipo 'WaflexTeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,6 % 29,1 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rokugan

Goles Goles

  • 120 Minuto 48 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 48, indicava inequívocament que en Emil-Sven Wurzach va saber trobar la xarxa rival. rokugan desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): rokugan per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Albano De La Sota va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Francisco Ángel Saltiel de rokugan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del rokugan puguin veure en Claus Hjelm Hansen jugant de nou; ja que al minut 23 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Francisco Ángel Saltiel el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

WaflexTeam

Goles Goles

  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jon Malvárez per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 174 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. César Maldonado va llençar el penal ras arran de pal.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del rokugan. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ángel Pou la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del WaflexTeam es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Rômulo Açougueiro van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Tarkan Aşkıner a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): WaflexTeam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ong Xin Meng va desviar el xut final de Moisés Sesma després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En César Maldonado ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Miguel San Pelayo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de WaflexTeam estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.