Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Missdirecteam (123357) - Athletic Club de Boadilla (1371945) » 241126711: T28/J11/IV

Liga 241126711 Información oficial sobre el partido 241126711 en Hattrick

21.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / IV.59 (3482)

Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido 4 - 2 U.D.Boadilla Alineación oficial del equipo 'U.D.Boadilla' en el partido
Mundial Orfila (4') 1 - 0
1 - 1 Vitold Ilyin (8')
Ceferino González (24') 2 - 1
Víctor Basela (25') 3 - 1
Aurelio Mirabella (86') 4 - 1
4 - 2 Alfonso Salmerón (89')
Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido 4 - 2 U.D.Boadilla Alineación oficial del equipo 'U.D.Boadilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido 2 - 0 U.D.Boadilla Alineación oficial del equipo 'U.D.Boadilla' en el partido
Tiene suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Missdirecteam

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mundial Orfila ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Missdirecteam es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Missdirecteam va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 24 Ceferino González va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Missdirecteam a 3 - 1. Víctor Basela va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Missdirecteam al minut 86, que va llançar ajustat al pal en Aurelio Mirabella. 4 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Missdirecteam ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Basela, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Aurelio Mirabella va ridiculitzar a en Javier Miguel Forastero amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Åge Grønbech no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Andrzej Tomasiewicz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, José María Higuita gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però August Huljev va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Carlos Joven de Missdirecteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rinats Dreglis de Missdirecteam es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Godric Brasher de Missdirecteam va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Enzo Parigi va prendre el seu rol al minut 88.

U.D.Boadilla

Goles Goles

  • 162 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 8 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Vitold Ilyin de Boadilla marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 150 Minuto 89 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 89 a 4 - 2 gràcies al bon llançament de lliure directe de Alfonso Salmerón, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Boadilla, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Javier Miguel Forastero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Juan Monje de Boadilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): El jugador de Boadilla José María Cejas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Süha Tural va entrar en el seu lloc.