Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the serial killers (1370394) - Athletic Club de Boadilla (1371945) » 241126674: T28/J3/IV

Liga 241126674 Información oficial sobre el partido 241126674 en Hattrick

26.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / IV.59 (3482)

the serial killers Alineación oficial del equipo 'the serial killers' en el partido 3 - 0 U.D.Boadilla Alineación oficial del equipo 'U.D.Boadilla' en el partido
Santiago Álvarez (5') 1 - 0
Jaime Martínez Díaz (29') 2 - 0
Jaime Martínez Díaz (52') 3 - 0
the serial killers Alineación oficial del equipo 'the serial killers' en el partido 3 - 0 U.D.Boadilla Alineación oficial del equipo 'U.D.Boadilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
the serial killers Alineación oficial del equipo 'the serial killers' en el partido 2 - 0 U.D.Boadilla Alineación oficial del equipo 'U.D.Boadilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the serial killers

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Santiago Álvarez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, el Killers va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jaime Martínez Díaz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Jaime Martínez Díaz va incrementar l'avantatge de Killers amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Antonio Casamayor per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però August Huljev va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Monje va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Álvarez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

U.D.Boadilla

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Boadilla van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 3, però el xut de José María Cejas des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Pablo Hernández va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Boadilla que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 206 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Alfonso Salmerón que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Perico Cerjo va entorpir al marcador d'en Pablo Hernández per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.