Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

* Jack Herer * (772680) - La Armada CF (118841) » 241126384: T28/J13/IV

Liga 241126384 Información oficial sobre el partido 241126384 en Hattrick

05.12.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / IV.53 (3476)

Alemanes de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Alemanes de Bilbao' en el partido 0 - 1 Nottingam Miedo FC Alineación oficial del equipo 'Nottingam Miedo FC' en el partido
0 - 1 Edze de Vocht (42')
Alemanes de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Alemanes de Bilbao' en el partido 0 - 1 Nottingam Miedo FC Alineación oficial del equipo 'Nottingam Miedo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alemanes de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Alemanes de Bilbao' en el partido 0 - 1 Nottingam Miedo FC Alineación oficial del equipo 'Nottingam Miedo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alemanes de Bilbao

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Alemanes van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Guillermo Ortega no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Alemanes sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Oliver Goettlich, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 60 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Oliver Goettlich de Alemanes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo Ortega de Alemanes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Era el minut 30 quan després d'una dura entrada, el jugador Oliver Goettlich de Alemanes s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Nottingam Miedo FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Edze de Vocht quedar desmarcat i marcar per a Nottingam al minut 42. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Marcos Velugo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Isaac Castellón ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Alessandro Caterina va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ricardo Randa, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Joan Eza va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Isaac Castellón de Nottingam va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ricardo Randa va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Semblava que Javier Triguero s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Åge Sørum que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.