Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Linares Sierra (311090) - eliseo (801122) » 241126172: T28/J3/IV

Liga 241126172 Información oficial sobre el partido 241126172 en Hattrick

26.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / IV.50 (3473)

Dulce condena Alineación oficial del equipo 'Dulce condena' en el partido 2 - 0 Racing Rilenda Alineación oficial del equipo 'Racing Rilenda' en el partido
Anselmo Pérez (11') 1 - 0
Miquel Àngel Folguera (24') 2 - 0
Dulce condena Alineación oficial del equipo 'Dulce condena' en el partido 2 - 0 Racing Rilenda Alineación oficial del equipo 'Racing Rilenda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dulce condena Alineación oficial del equipo 'Dulce condena' en el partido 2 - 0 Racing Rilenda Alineación oficial del equipo 'Racing Rilenda' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dulce condena

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del condena van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Anselmo Pérez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Janick Dopfer va treure un córner llarg cap al segon pal que en Miquel Àngel Folguera, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Bogusław Liszka va superar els defenses rivals per velocitat al minut 38 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Zeno Belser va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Miquel Àngel Folguera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Roberto Ferradáns va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hernán San Frutos de condena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angelo Giorgio Puleo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

Racing Rilenda

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 29, un contraatac del Rilenda no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Jarkko Kurve perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Rilenda va anar a parar a la dreta de l'atac on en Javier Desvivers, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Al minut 59, Valerio Matas de Rilenda va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Juan Goñi va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Rilenda va fer una substitució al minut 35. Javier Desvivers va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rotem Zigdon.