Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cerro (441437) - Caballeros Jedi (488741) » 241126019: T28/J6/IV

Liga 241126019 Información oficial sobre el partido 241126019 en Hattrick

17.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / IV.47 (3470)

Maceda F.C. Alineación oficial del equipo 'Maceda F.C.' en el partido 2 - 0 Moradores del Prisma Alineación oficial del equipo 'Moradores del Prisma' en el partido
Rubén Delgado (63') 1 - 0
Raúl Maza (77') 2 - 0
Maceda F.C. Alineación oficial del equipo 'Maceda F.C.' en el partido 2 - 0 Moradores del Prisma Alineación oficial del equipo 'Moradores del Prisma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maceda F.C. Alineación oficial del equipo 'Maceda F.C.' en el partido 2 - 3 Moradores del Prisma Alineación oficial del equipo 'Moradores del Prisma' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,0 % 68,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maceda F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Maceda va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 63 Rubén Delgado va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Salvador Gubianes sempre és una garantia. Al minut 77, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Raúl Maza marcar el 2 - 0 per al Maceda.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Luis Alba, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Mata de Maceda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Alba de Maceda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Sergio Pinto no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Rubén Delgado.

Moradores del Prisma

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mehmet Ali Sarıcivan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Alfonso Andrade de Moradores, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Moradores va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alfonso Andrade es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Moradores va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 86 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Álvaro Araujo de Moradores va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Salgado de Moradores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mehmet Ali Sarıcivan.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de Moradores, en Álvaro Araujo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.