Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dragones de suko (440131) - desconcertantes (778431) » 241125853: T28/J7/IV

Liga 241125853 Información oficial sobre el partido 241125853 en Hattrick

24.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / IV.44 (3467)

Real Semental C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Semental C.F.' en el partido 2 - 3 gilipollas desconcertantes Alineación oficial del equipo 'gilipollas desconcertantes' en el partido
0 - 1 Patxi Landaburu (10')
0 - 2 Eduard Segarra (11')
0 - 3 Luis Delaportella (51')
Guillermo López (63') 1 - 3
Guillermo López (82') 2 - 3
Real Semental C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Semental C.F.' en el partido 2 - 3 gilipollas desconcertantes Alineación oficial del equipo 'gilipollas desconcertantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Semental C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Semental C.F.' en el partido 3 - 2 gilipollas desconcertantes Alineación oficial del equipo 'gilipollas desconcertantes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,8 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Semental C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Semental van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Guillermo López va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 82 minuts, el tirador de faltes del Semental va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Guillermo López, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Semental va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Palle Øland ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Semental va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Yoel Pons va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Ordi Kaljumäe de Semental va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Palle Øland de Semental va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

gilipollas desconcertantes

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Patxi Landaburu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Eduard Segarra de desconcertantes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 11. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Luis Delaportella de desconcertantes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 51 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Patxi Landaburu s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.