Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chachiruli (310483) - El Maresme HFC (124290) » 241125596: T28/J12/IV

Liga 241125596 Información oficial sobre el partido 241125596 en Hattrick

28.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / IV.39 (3462)

RCD Zeppelin Alineación oficial del equipo 'RCD Zeppelin' en el partido 1 - 0 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
Alejandro Bravo (26') 1 - 0
RCD Zeppelin Alineación oficial del equipo 'RCD Zeppelin' en el partido 1 - 0 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RCD Zeppelin Alineación oficial del equipo 'RCD Zeppelin' en el partido 4 - 1 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Zeppelin

Goles Goles

  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alejandro Bravo de Zep va fer un bon esprint per escapar-se de David Garrido Gutiérrez i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Ignacio López va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zep.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Raúl Loret va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Zep que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Bernat, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús Marín va rematar alt.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Sergio Bernat de Zep gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Bravo de Zep la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio López de Zep amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

El Maresme HFC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Martín Arévalo Morales quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Avram Frãsineanu era fer passades de llarga distància. Al minut 37 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Martín Arévalo Morales però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 264 Minuto 68 (Ocasión de penalti): En Jordi Ascolié va llençar un penal al minut 68. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 82 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Abel Estache va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Avram Frãsineanu de Maresme va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.