Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PELOTEROS ac (772246) - Atlético Cobras Negras (775375) » 241125220: T28/J3/IV

Liga 241125220 Información oficial sobre el partido 241125220 en Hattrick

26.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / IV.33 (3456)

Seguidores de Salix Alineación oficial del equipo 'Seguidores de Salix' en el partido 1 - 3 Telemarketing Nation Alineación oficial del equipo 'Telemarketing Nation' en el partido
Julio Casas (18') 1 - 0
1 - 1 Fernando López (52')
1 - 2 Richi Guevara (75')
1 - 3 Javier Posada (87')
Seguidores de Salix Alineación oficial del equipo 'Seguidores de Salix' en el partido 1 - 3 Telemarketing Nation Alineación oficial del equipo 'Telemarketing Nation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Seguidores de Salix Alineación oficial del equipo 'Seguidores de Salix' en el partido 2 - 0 Telemarketing Nation Alineación oficial del equipo 'Telemarketing Nation' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seguidores de Salix

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Seguidores, atacant per l'esquerra al minut 18, va aprofitar el magnífic llançament de Julio Casas per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Seguidores va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jordi Regular va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Quindós.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Julio Casas va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Carlos Quindós va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mats Lennartsson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Mats Lennartsson quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jorge Aitanu va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en József Lénárt.

Telemarketing Nation

Goles Goles

  • 140 Minuto 52 (Gol de contra de falta): El porter de TNation va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Fernando López va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Fernando López sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Richi Guevara que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, TNation va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Javier Posada.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de TNation van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Edesio Cendán va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del TNation sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Fernando López, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 58 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Casiano Osorio va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Javier Posada rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Casiano Osorio de TNation va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Edesio Cendán, de TNation, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Javier Posada el va substituir.