Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pfizers (30614) - Gójar FC (488472) » 241125171: T28/J3/IV

Liga 241125171 Información oficial sobre el partido 241125171 en Hattrick

26.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / IV.32 (3455)

pfizers Alineación oficial del equipo 'pfizers' en el partido 3 - 0 mutombos Alineación oficial del equipo 'mutombos' en el partido
Pedro Samaniego (28') 1 - 0
Àlvar Bassat (47') 2 - 0
Pedro Samaniego (67') 3 - 0
pfizers Alineación oficial del equipo 'pfizers' en el partido 3 - 0 mutombos Alineación oficial del equipo 'mutombos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pfizers Alineación oficial del equipo 'pfizers' en el partido 3 - 1 mutombos Alineación oficial del equipo 'mutombos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pfizers

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del pfizers contenien la respiració mentre en Pedro Samaniego s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Àlvar Bassat de pfizers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ole Arnesen va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Marcin Krawczyński va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Pedro Samaniego del pfizers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): pfizers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Samaniego en un 1 contra 1 amb el porter Marcin Krawczyński, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del pfizers van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Àlvar Bassat, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eduardo Sacota. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Sacota de pfizers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Houston Mosher no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

mutombos

Goles Goles

  • 109 Minuto 67 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Valerio Ramírez es va complicar la vida al minut 67 intentant esquivar Pedro Samaniego en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del pfizers, va robar-li la pilota i va marcar el 3 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): mutombos van seguir progressant per la banda dreta. Ignacio Soto Domecq va tenir la seva oportunitat al minut 75, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hassan Ibn-Habib de mutombos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Horacio Frutos de mutombos es va guanyar la targeta groga merescudament.