Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dinos (772580) - Cartagineses F.C. (794389) » 241124615: T28/J5/IV

Liga 241124615 Información oficial sobre el partido 241124615 en Hattrick

10.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / IV.22 (3445)

Llança F.C. Alineación oficial del equipo 'Llança F.C.' en el partido 1 - 1 Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido
Xulián Goya (19') 1 - 0
1 - 1 Carlos Domínguez (52')
Llança F.C. Alineación oficial del equipo 'Llança F.C.' en el partido 1 - 1 Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Llança F.C. Alineación oficial del equipo 'Llança F.C.' en el partido 2 - 1 Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,9 % 31,4 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llança F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Llança s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Xulián Goya per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Mauro Pavia va entorpir al marcador d'en Bastian Walch per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bastian Walch per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Villafranca va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Jaume Palomares es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Enric Ceballos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bastian Walch.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Xulián Goya es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jaume Palomares.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Roberto Freixa va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Llança estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Cartagineses F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 52 minuts Carlos Domínguez va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Carlos Domínguez va encarar al porter al 34, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Mosteirín va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Luis Moreno aquest no va estar a l'altura.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Akis Kamateros va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cartagineses va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos Domínguez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Marc-Pascal Gössl va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 78, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pablo Balaguer va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Boris Shadchnev de Cartagineses va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.