Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.Verdyblanco B.P. (120533) - Skydy F C (437957) » 241123904: T28/J9/IV

Liga 241123904 Información oficial sobre el partido 241123904 en Hattrick

07.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / IV.9 (3432)

R.Verdyblanco B.P. Alineación oficial del equipo 'R.Verdyblanco B.P.' en el partido 1 - 1 Los Hotros Alineación oficial del equipo 'Los Hotros' en el partido
Clifton High (49') 1 - 0
1 - 1 Matt Scott (66')
R.Verdyblanco B.P. Alineación oficial del equipo 'R.Verdyblanco B.P.' en el partido 1 - 1 Los Hotros Alineación oficial del equipo 'Los Hotros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.Verdyblanco B.P. Alineación oficial del equipo 'R.Verdyblanco B.P.' en el partido 0 - 2 Los Hotros Alineación oficial del equipo 'Los Hotros' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.Verdyblanco B.P.

Goles Goles

  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Corria el minut 49, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Beticos s'avançava en el marcador després que en Clifton High xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nándor Voczelka! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Los Hotros

Goles Goles

  • 116 Minuto 66 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 66, en Dirk Badoux del Hotros va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Matt Scott que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Hotros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Matt Scott va quedar-se sol davant el porter Almog Afek, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hotros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Luis Gelcem, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Matt Scott va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Hotros va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sergio Maggio es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Pat Lowe de Hotros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, Paco Abela es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Dirk Badoux.